Skip to content Skip to footer

შუშველა – ყველის წარმოების აჭარული ტექნოლოგია

შუშველა – ყველის წარმოების აჭარული ტექნოლოგია – ანა მიქაძის აღმოჩენა 👇

ყველის მწარმოებელთა ასოციაციის პრეზიდენტი, ანა მიქაძე ამობობს, რომ საბჭოთა კავშირმა ქართული ყველის დამარხვა სცადა, თუმცა, ვერ მოახერხა. ქართული ყველის უამრავი სახეობა და ნაირსახეობაა და მათი უმეტესობა ბევრმა არც იცის.

სულგუნი, გუდის ყველი, დამბალ ხაჭო, ტენილი ჩოგი, ნაჩვი, შუშველა – ეს ქართული ყველის სახეობებია.