ქუთაისმა გემოფესტს უმასპინძლა. საიდან იღებს სათავეს ქართული გასტრონომიის ტურიზმი? რომელია ცნობილი და ნაკლებად ცნობილი ქართული ნუგბარი? რა საერთო აქვს გასტრონომიულ ტურიზმს სოფლის აგრო და ველნეს ტურზმთან? რას სთავზაობს ქართველი მასპინძელი ვეგანებს და ჯანსაღი კვების მიმდევრებს? საკვების მომზადების ქართული ტექნოლოგიის დაცვა-დაპატენტების საჭიროება და ყველაფერი ქართულ გემოებსა და სამზარეულოზე, იმერული გემოფესტის დეტალები და გასტროტურიზმის კონსულტანტი ქეთი კვიჭიძე – „აგრო სიახლეებში“.
გადაცემაში მონაწილე რესპონდენტები:
ქეთი კვიჭიძე – გასტრონომიული ტურიზმის კონსულტანტი.
ზვიად შალამბერიძე – სახელმწიფო რწმუნებული იმერეთში.
მაია ომიაძე – ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაციის უფროსი.
მიშა ავსაჯანიშვილი – 12 რესტორნის ბრენდ შეფი.
ლელა ცერცვაძე – გემოფესტის მონაწილე.
უჩა მაჭარაშვილი – გემოფესტის მონაწილე.
საბა სონგულია – გემოფესტივის სტუმარი
🔴 უყურეთ აგროგარემო TV – ზე გადაცემა “აგრო სიახლეებს” ბელა გელაშვილან ერთად მაუწყებელთა ალიანსის რეგიონულ არხებზეც.
სილქ TV– 284
მაგთი TV – 57
ახალი TV – 276
Myvideo; ახალი ქსელებისა და სხვა IP და საკაბელო მაუწყებლების ეთერით. 👇