მიხეილ ბათილაშვილი წლებია ქართლში მევენახეობას მისდევს. ვაზიც აქვს და ნერგებიც გამოჰყავს. ახალ-ახალი ჯიშის, მედეგობისა და მოსავლიანობის ნერგებს თავადაც იყენებს და ყიდის კიდეც. ამიტომ ზუსტად იცის, რა პრობლემებია მევენახეობაში, უფრო კონკრეტულად, სუფრის ყურძნის მიმართულებაში. მეწარმე ვრცლად გვიყვება, რა აფერხებს სასუფრე ყურძნის წარმოებას და რა შეიძლება გაკეთდეს ამ სფეროს წარმადობის გასაზრდელად.
სრული გადაცემა ნახეთ აქ 👇