ბიოლოგიურ წარმოებაზე დაფუძნებულ აგროტურიზმს მცხეთა-მთიანეთში დიდი პოტენციალი აქვს. მეკარტოფილეობა, როგორც ამ რეგიონის ერთ-ერთი წამყვანი დარგი, ამ მხრივ, შეიძლება იყოს ერთ-ერთი პირველი, თუ ისეთი ინოვაციური კარტოფილის სახეობას შევთავაზებთ ტურისტებს, როგორიცაა იასამნისფერი ან ჟოლოსფერი კარტოფილი, – ეუბნება “აგრო სიახლეებს” რუსუდან კვარაცხელია, ბიოტექნოლოგი, ეკონომიკის დოქტორი.
მეკარტოფილეობა, როგორც აგრიტურიზმის წყარო მცხეთა მთიანეთისთვის
სრული გადაცემა ნახეთ აქ ?